Lucrurile de baza:

Sport Stacking este un sport extraordinar atât individual, dar și de echipă unde participanții trebuie sa ridice și să coboare 12 pahare de plastic cu un design special folosind anumite mișcări. 

Vezi toate materialele video care conțin metode de învățare sau metode de înbunătățire a timpului și apoi vizitează magazinul on-line pentru a vedea echipamentele folosite.

PONTURI:

Atunci când faci sport stacking cel mai important este să folosești AMBELE MÂINI. Asta nu înseamnă să ridici paharul cu o mână pentru ca apoi să-l treci în cealaltă pentru a o pune în formațiunea dorită. Fiecare pahar va trebui mânuit doar cu o singură mână. Folosește ambele mâini dar niciodata pe același pahar în același timp.

Dacă ești destul de bun la asta probabil cânți la vreun instrument muzical? Sau poate scrii pe tastatura calculatorului? Sau poate că te joci jocuri video? Dacă faci aceste lucruri probabil că folosești deja ambele mâini.

Rulează videoul

Atunci când folosești ambele mâini îți folosesți ambele părți ale creierului și asta dezvoltă atenția, focalizarea, creativitatea și ritmul. Sport stacking-ul ajută și el dezvoltarea acestora! Ia-ți un set de pahare sportive și încearcă și tu!

Vrei să printezi instrucțiunile? Descarcă-le de aici și arată-le ți prietenilor tăi.