FITNESS:

Sport Stacking este un sport bazat pe fitness și copiii îl pot practica indiferent de pregătire și abilități. Chiar dacă au structură atletică sau nu, indiferent dacă este arătat copiilor de grădiniță sau de gimnaziu, acest sport poate fi un pas mare în intesificarea activității de fitness din fiecare zi. Cu mai mult de 70 activități bazate pe fitness, sport stacking ajută copiii să fie motivați, să fie activi și în formă. Profesorii și părinții deasemeni îndrăgesc sport stacking cu pahare sportive pentru că poate fi făcut și acasă.

ÎNCREDERE:

Unul din comentariile primite în mod constant din partea profesorilor, părinților sau ai îndrumătorilor instituțiilor educaționale, acolo unde se practică aceste activități, este modul în care sport stacking înbunătățeste încrederea. Chiar și copiii fără competențe atletice pot concura umăr la umăr cu colegii lor mai sportivi. Aceasta înbunătățește în mod semnificativ nivelul de încredere în sine, motivează copiii să muncească din greu în cadrul activităților similare de educație fizică și sport și sunt entuziasmați să participe la acestea. Este o situație CÂȘTIG – CÂȘTIG!

Abilitați sporite de invațare:

În ziua de azi școlile, profesorii și părinții sunt din ce în ce mai atenți la rezultatele obținute în dobândirea cunoștințelor. Sport Stacking promovează activitățile de fitness și înbunătățirea bagajului de cunoștințe. Cei care practică sport stacking în mod regulat au dovedit înbunătățiri ale rezultatelor și mărirea nivelului de concentrare. Acestea sunt datorate folosirii ambelor părți ale creierului. Practicarea sportului cu paharele sportive Speed Stacks duce la „depășirea nivelului mediu” al corpului și dezvoltă noi conexiuni în creierul lor. Acestea impulsionează dezvoltarea creierului, fapt care la rândul lui duce la rezultate școlare mai bune. În acest sens sunt evidențiate mai jos articolele cu studii referitor la aceste afirmații.

PARINȚI:

Ca părinte ne dorim întotdeauna tot ceea ce este mai bun pentru copilul nostru în procesul de învățare și dezvoltare fizică? Copiii tăi vrei să fie activi după terminarea școlii, să se uite mai puțin la TV sau să joace mai puține jocuri video dar fondurile sunt limitate.Cum am putea aduce o formă de educație fizică acasă? Cumpărarea unui inel de baschet ar fi o idee bună, dar este costisitoare și cum procedezi în zilele friguroase? Poate copilului tău nu-i plac sporturile clasice! Noi înțelegem! Copiii de orice vârstă, indiferent de abilități sau personalități îndrăgesc sport stacking pentru că este distractiv și totodată provocator. Profesorii adoră sport stacking pentru că motivează copiii să fie activi și în formă. Părinții iubesc sport stacking pentru că și-l pot permite și cumpără ceva benefic pentru corpul, mintea și spiritul copilului lor. Poți participa la o comandă de grup prin școala copilului tău și poți beneficia de o reducere. Nu doar copilul tău va avea parte de aceste echipamente, dar prin programul pus la dispozitie către școli 10% din valoarea comenzilor se vor întoarce către școală sub formă de echipament de sport stacking.

Toate studiile originale, în limba engleză, pot fi consultate aici.