Certificarea urmarii unui curs este recunoasterea oficiala a dobandirii cunostintelor. Speed Stacks – Romania sustine la cerere cursruri de certificare a oricarei persoane sau grup de persoane interesate sa afle noile metode educationale alternative – prin folosirea paharelor sportive Speed Stacks.

Invatarea creativa are beneficii suplimentare celor deja dovedite prin practicarea de activitati sportive sport stacking.

Instructorii certificati de Speed Stacks Romania sunt cei care au urmat cel putin un modul din cursurile Stackademics © (nivel de baza) sau Smart Stacking © (nivel avansat).

Stackademics” sau “Academia de stacking” cuprinde modulele de baza pentru metode alternative de invatare prin folosirea creativa a paharelor sportive Speed Stacks.

“Smart Stacking” este nivelul avansat al metodelor alternative educationale cu Speed Stacks.

Noi suntem locati in Bucuresti, insa la cerere ne putem deplasa in tara, in orice locatie – pentru sustinerea unui curs. Recomandarea noastra este formarea unui grup de profesori, parinti sau cadre didactie si de ce nu doar simpatizanti ai acestor activitati. Cursul organizat catre grup beneficiaza de reduceri de pret si de asemeni interactiunea este la un nivel mult mai ridicat.