Categoria părinte: ROOT Categorie: Evenimente

Continuam in 2014 sa facem pasi importanti in reprezentarea Speed Stacks in Romania. Mai jos sunt descrise evenimentele importante la care am luat parte.

Romanii au talent, sezonul 4, episodul 2 - click aici pentru a vedea inregistrarile @PRO TV, 2014.

 

Concurs de sport stacking

1 iunie  Prezenta noastra cu prima competitie din Bucuresti, organizat cu sprijinul Sun Plaza, a fost mentionata in mai multe publicatii prin articolele din gazetadestiri.com ©, copilul.ro ©, prwave.ro ©roportal.ro ©enenimente-bucuresti.ro ©, vinsieu.ro © si pescurt.ro

In Galati s-a desfasurat prezentarea exercitiilor de sport stacking in parcul Rizer prin reprezentantul nostru local, profesor Tudorel Burlui.

Olimpiada copiilor

6 Iunie  Desfasurata in Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al capitalei, "Olimpiada copiilor" a fost o actiune pusa la cale de "Nazdravanii pentru copii" - un ONG nascut din dorinta unor parinti de a le oferi atat copiilor lor, dar si tuturor copiilor care vor sa participe - cele mai interesante nazdravanii, activitati cultural - educativ - sportive pentru cei mici.

 

Expo Mama si copilul  

7 iunie Pe parcursul zilei de sambata am stat alaturii de vizitatorii mici si mari si le-am impartasit din cunostintele nostre despre paharele sportive speed stacks.

 

Multinationala

3 septembrie Odata cu aniversarea serviciilor dedicate angajatilor ei, pentru ca avem un parteneriat cu aceasta companie multinationala, am fost onorati sa aratam tinerilor cum se fac exercitiile de sport stacking si team building.

 

Festivalul National de Parenting

Intre 26 - 28 Septembrie - la Sala Paatului - am participat la prima editie unde am sustinut mai multe ateliere cu pahare sportive :

   - Hai la stacking -activități atractive de exercitii motrice

   - Vreau sa stiu despre stacking - metode de memorare, educatie a răbdării  

   -  Stacking-ul in viata mea - o activitate excelenta recreativa de creștere a abilităților individuale de reacție și control

   - Ce este stacking-ul - sport, educatie, distractie 

Cateva imagini surprinse la acest eveniment le puteti vedea in albumul nostru foto dedicat acestui eveniment educational

Atat pentru noi, cat si pentru participanti, Festivalul National de Parenting a fost un eveniment deosebit in care am fost inca o data mai aproape de copii.

 

 Înapoi la pagina principală media - click aici.