Categoria părinte: ROOT Categorie: Uncategorised

Ce mai e si asta? Pentru ce sa faca copilul meu asa ceva? 

Raspunsul este foarte simplu!

Daca ai trecut prea repede peste partea de beneficii da-mi voie sa enumar urmatoarele:

- odata ce copilul vrea sa obtina timp ma bun la exercitiile de sport stacking va petrece mai putine ore in fata ecranelor (tabeleta, pc, laptop, TV)

- invata spiritul de competitivitate - va organiza de unul singur sau impreuna cu colegii concursuri ad-hoc

- ii creste increderea in sine; daca nu are veleitati sportive sau corp atletic copilul poate fi exclus din grupul celor care practica sport. Exercitiile de sport stacking pot fi practicate de oricine.

Mai vrei si altele? Revin, studiaza partea de beneficii si spune-mi ce alta activitate poate fi facuta atat acasa, cat si in parc, la scoala sau in orice spatiu unde exista o masa pe care sa poata exersa. 

Adaug inca ceva - pentru sport in general iti trebuie echipament de sport. Pentru sport stacking iti trebuie doar paharele sportive speed stacks! Compara costul total pe care il investesti atunci cand copilul tau urmeaza un sport si vei vedea ca sport stacking este probabil cel mai ieftin sport.

Si inca ceva - vrei sa fii mai aproape de copilul tau si sa va inchegati relatiile? Faceti exercitiul la dublu impreuna si vei vedea ca veti (re)invata sa va acceptati reciproc greselile, sa va coordonati, sa va respectati si cu siguranta sa va distrati impreuna si poate sa si concurati impreuna la un concurs de sport stacking.

Ce alt sport iti ofera ceea ce am scris mai sus ?