Devino instructor de Sport Stacking !

Este cel mai simplu de invatat ca si sport, insa neceista exercitiu pentru a fi performant. Copiilor le place competitia si acest sport ii ajuta sa concureze intre ei chiar daca nu au veleitati sportive sau un corp atletic. Este un sport si asta au spus mai multi antrenosri si profesori de sport. 

„Stackademics” sau „Academia de stacking”

cuprinde o serie de exercitii dezvoltate in ultimii ani cu sprijinul coordonatorilor Speed Stacks din Europa de Est.

Cu experienta de antrenori de gimnastica, avand grade superioare obtinute in materie de antrenori si masteranzi ai disciplinelor sportive, avand o deosebita pregatire psiho-pedagocica – acestia au dezvoltat in ultimii ani Stackademics si programul © Smart Stacking.

Stackademics cuprinde o serie de exercitii motrice si de indemanare, dar mai ales exercitii prin care se dobandesc cunostinte noi saui se sedimenteaza cunostintele dobandite – totul cu ajutorul echipamentelor Speed Stacks. Sunt astfel insusite, dezvoltate si implementate cunostinte de echilibru, memorare, concentrare si focalizare, marirea campului vizual si corelare individuala sau de echipa.

Aceste cursuri sunt livrate la solicitarea celor interesati – prin varianta on-line sau direct. La cerere cursul se organizeaza si pentru mai multe persoane interesate – chiar in orasul dvs. Fie ca specializarea dvs este profesor de sport sau profesor de limba straina, cadru didactic in ciclul primar sau gimnazial sau pur si simplu vrei o alta specializare pentru a putea profesa mai departe o metoda inovatoare de dobandire a abilitatilor – acest curs ti se adreseaza in mod direct.

Orice copil sau adult va putea să beneficieze astfel de activităţi mai interesante, ale căror beneficii sunt extraordinare şi se obţin cu puţin efort. Academia de Stacking se adresează educatorilor, profesorilor, kinetoterapeuţilor, antrenorilor şi oricăror categorii profesionale care lucrează activ la înbunătăţirea calităţii coordonării, concentrării, vitezei de reacţie şi a lucrului în echipă. 

Înscrieri şi detalii la  info@speedstacks.ro