Categoria părinte: ROOT Categorie: Concursuri

Campionatul Mondial: Jeonju, Korea de Sud, 26 - 27 Aprilie 2014

 

"Korea de Sud a fost selectionata sa gazduiasca acest campionat mondial de sport stacking atat pe baza cresterii numarului de de programe educationale de sport stacking implementate, dar si datorita infrastructurii care poate sustine cu succes un eveniment de clasa mondiala" a spus Bob Fox, directorul executiv al Asociatiei Mondiale de Sport Stacking.(n.r. WSSA) "Sunt foarte entuziasmati sa organizam campionatul mondial in Asia si avem incredere ca in Korea de Sud vom avea o gazda primitoare".

De curand, reprezentanta locala WSSA din Korea a ales pentru frumusetea si istoria sa orasul Jeonju pentru a gazdui Campionatul Mondial de Sport Stacking. Jeonju, citit "cion ju" este un oras mic, traditional korean si se afla la aproape 3 ore de capitala Seoul. Este un important punct turistic, faimos pentru cutura, mancarea, cladirile istorice in stil corean, dar si pentru activitatile sportive si festivalurile noi. Promite a fi un mediu distractiv si educational pentru Campionatul Mondial de Sport Stacking in 2014.

Mai multe detalii pe site-ul WSSA.

 

 

CE: Campionatul mondial din 2014 de Sport Stacking Asociatia Mondiala de Sport Stacking (WSSA) 
CAND: 26 – 27 aprilie 2014 (8:00 – 17:00) 
UNDE: Complexul Sportiv al Universitatii Jeonju, Jeonju, Korea de Sud

Mai mult de 300 dintre cei mai rapizi practicanti de sport stacking merg in Jeonju, Korea de Sud, pentru a participa la Campionatul Mondial de Sport Stacking care va avea loc in 26 – 27 aprilie. In cadrul acestui eveniment vor fi participanti din peste 18 tari din intreaga lume. Sportivii de elita vor participa la maxim 8 evenimente fiecare: simplu, dublu si stafeta, si deasemeni la Competitia Internationala Speed Stacks.

“Korea de Sud a fost selectata pentru Campionatul Mondial din acest an datorita cresterii programelor de sport stacking in regiune si datorita infrastructurii care permite sustinerea unui eveniment de clasa mondiala” a spus Bob Fox, Directorul executiv al WSSA (World Sport Stacking Association). “Suntem nerabdatori sa calatorim in Asia pentru a fii pionierii acestei competitii de sport stacking.”

CE ESTE SPORT STACKING? Sport Stacking a fost denumita ca “o cale pentru indemanare cu viteza uluitoare”. Este un sport atragator atat individual, dar si de echipa unde participantii ridica si coboara douasprezece pahare high-tech special concepute (Speed Stacks ©) cu o viteza extraordinara - folosind o anume secventiere in miscari. Stacker-ii (n.r. practicantii de sport stacking) concureaza in evenimentele individuale si de echipa.

Sport  stacking cu Speed Stacks este folosit in mai mult de 40 000 scoli si organizatii de tineret la nivel mondial. Este atragator pentru profesori si pentru copii pentru ca este usor de invatat dar foarte dificil de stapanit. Beneficiile includ inbunatatirea timpului de reactie, coordonare mana ochi, concentrare si focalizare. WSSA este institutia care guverneaza sport stacking si care promoveaza concursurile, ligile si turneele din lume. Speed Stacks este furnizorul echipamentelor oficiale pentru WSSA.

Sport stacking se face imediat vizibil si este captivant vezi cat de repede fac aceste exercitii 
competitorii in probele individuale sau cele de echipa.

 

Este o oportunitate extraordinara ca reportaj cu imagini in care protagonistii 
sunt stacker-ii cei mai buni din lume!

 

Rezultatele concursului sunt accesibile pe aceasta pagina.