Categoria părinte: ROOT Categorie: Evenimente

In 2013 am crescut numarul de parteneri care ni s-au alaturat cat si numarul de participanti pentru StackUp Day.

Dar ce reprezinta defapt Stack-Up Day? In fiecare an, cu sprijinul World Sport Stacking Association este organizat la nivel global poate cel mai frumos eveniment. Este promovat orice exercitiu care se face cu Speed Stacks - fie ca vorbim despre cea mai mediatizata parte (sport), despre partea educationala (predata prin reprezentantii Speed Stacks din fiecare tara) fie ca este vorba despre cea mai indragita parte pentru adulti (team building). Orice participant trebuie sa faca exercitii cu Speed Stacks timp de 30 minute pentru a fi parte din cei care participa la acest record.

Si in 2013 a fost confirmat la nivel global un nou record - acum am ajuns deja la 555 932 participanti ! ! ! In aceeasi zi, pe tot globul, de la ora 00:00 la ora 23:59 au fost sute de mii de oameni care s-au distrat impreuna si au realizat acest nou record care creste in fiecare an.

 

Sa vorbim despre prezenta din Romania:

Cu ajutorul noilor parteneri care vor sa ne reprezinte in teritoriu numarul de participanti la acest exercitiu a crescut de peste 10 ori comparativ cu anul trecut.

Cu un numar mare de participanti ii avem alaturi pe cei din Iasi - Asociatia AsNatura.
Vedeti diploma acordata accesand acest link si mai multe poze de la eveniment accesand pozele incarcate aici.

Am avut surpriza deosebita ca organizarea sa se faca extraordinar de rapid si cu resurse limitate si totodata cu un numar neasteptat de mare de participanti pentru timpul scurt - Liceul Dimitrie Bolintineanu din Bolintin Vale.
Diploma acordata este aici si pozele pe care ni le-au trimis pot fi vizionate aici

Prin pasiunea si dedicatia demonstrata am avut alaturi si Liceul Traian Lalescu din Orsova - cei care au strans mai mult de doua clase participante in acest eveniment important.
Si acestia au fost premiati pe merit si le-a fost acordata diploma de recunoastere si ne bucuram ca am primit poze de la aceasta activitate si din partea lor, poze accesibile aici.

Ne face o deosebita placere sa ii mentionam si pe cei mai mici participanti inscrisi - copiii de la Centrul de dezvoltare personala Discover Me. Acestia au avut sprijinul studentilor de la Academia de Educatie Fizica si Sport care au manifestat interes pentru acest sport nou in Romania. Felicitari prichindeilor si coordonatorilor si va invitatam sa vedeti si diploma care le-a fost acordata. 

Suntem increzatori ca atat numarul coordonatorilor pentru aceste evenimente va creste, cat si numarul participantilor. 

F E L I C I T A R I    tuturor   participantilor ! ! !