Categoria părinte: ROOT Categorie: Evenimente

Start inscrieri!

 

Lasa-ne mail-ul tau pentru a fii la curent cu activitatile noastre!

CLICK AICI 

 

In 2014 prezenta la acest eveniment este clar mai mare decat cea de anul trecut. Am anuntat deschiderea inscrierii pe 17 septembrie si pe 18 septembrie erau deja peste 520 participanti inscrisi on-line, adica aproape dublu fata de totalul participantilor confirmati in 2013 pentru Romania Vezi mai multe detalii despre activitatea anului trecut accesand StackUp 2013 Romania.

Pentru cei care nu stiu ce reprezinta StackUp Day, prezentam o mica istorie: este singura zi din an in care se fac exercitii cu pahare sportive Speed Stacks la nivel global in mod organizat. Ca urmare a acestei activitati sunt eliberate diplome pentru institutiile participante, dar si pentru cadrele coordonatoare a evenimentului. Poti face orice activitate sportiva, educativa sau creativa! 

In 2013 ne-am bucurat de participarea celor din Iasi prin Asociatia AsNatura, Bolintin Vale a fost prezent in numar mare prin Liceul Dimitrie Bolintineanu, Orsova prin elevii de la Liceul Traian Lalescu, si Bucurestiul prin Centrul de dezvoltare personala "Discover Me". La nivel global au fost 555 932 participanti !!!

 

Pentru Romania sunt inregistrati on-line 520 participanti !

  

  Pe 13 noiembrie 2014 World Sport Stacking Association (Asociatia Mondiala de Sport Stacking) va dobori recordul anterior inregistrat de "Guiness World" pentru "Cei mai multi participanti la activitati de stacking in locatii multiple"

Ce ai de facut ?

1) Angajament - ca 25 sau mai multi participanti vor face exercitii pentru cel putin 30 minute joi, 13 noiembrie 2014

2) Inregistrare - formular on-line foarte intuitiv pe care il accesati dand click aici. Pentru cei care au nevoie de indrumare va rog scrieti-mi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau sunati-ne la numerele de telefon afisate in partea dreapta sus a acestei pagini. Dupa inregistrare va rog sa ne trimiteti un mail pentru a va lua in evidenta si pentru a va trimite materialele necesare desfasurarii optime a evenimentului.

3) Coordoneaza: planifica si participa la coordonarea activitatii in data de 13 apoi VERIFICA numarul exact de participanti si COMPLETEAZA on-line formularul de confirmare.

 

  Vezi toate instructiunile (in limba engleza) si numarul actual de participanti inregistrati la pagina oficiala a WSSA pentru StackUp Day 2014..

Pentru cei interesati mai jos aveti numarul de participanti si paginile anuale pentru aceasta activitate: